Help spread the word / share us on your favorite social media networks

Facebook Twitter StumbleUpon Reddit LinkedIn

Lost thread

Lost thread

Results 1 to 8 of 8

Thread: Lost thread

  1. #1
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1,465

    Default Lost thread

    Can't seem to find a thread I started about a Samsung washer.
    Last edited by Boman; 12-07-2016 at 10:39 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canada
    Posts
    2,330

  3. #3
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1,465

    Default

    When I click on that link, I get"Sorry no matches".
    No big deal.

    I thought I had posted about an odd model number. The closest I could find had 0001 at the end. The closest you also found had the same number. Mine was missing 2 of the zeros. I was trying to confirm if both model numbers used the same dampers/suspension rods.

    According to one seller, they do. I thought they did because 2 or 3 of the models similar to this but with added zeros had the same rods.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canada
    Posts
    2,330

    Default

    The closest I could find had 0001 at the end
    Samsung has Versions....could be 0000 0001 0002 0003....01 02 03 04....

    jeff.
    http://www.applianceaid.com/
    Appliance Repair Aid

  5. #5
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Lala land, OH
    Posts
    235

    Default

    Click "my profile" at the very top, then on the left side, click "latest started threads"

    or here...

    https://www.ez-forums.com/search.php?searchid=20837

  6. #6
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canada
    Posts
    2,330

    Default

    When I click on that link, I get "Sorry no matches".
    The forum seems to not be able to Cache the search results.....mine comes back as above and so did Mr T's.



    jeff.
    http://www.applianceaid.com/
    Appliance Repair Aid

  7. #7
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Welland Ontario
    Posts
    398

    Default

    It works for me, I see a list of the threads I have started.
    Operation Overlord.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Lala land, OH
    Posts
    235

    Default

    I see why it's doing this. (sorry to blow up your thread Boman)

    The info that I gave on clicking on my profile and 'threads started' is correct.

    Boman's 'threads started' link below and this one should always work... (I copied the link without clicking on it)
    https://www.ez-forums.com/search.php...vBForum_Thread

    Clicking on it redirects you to a search session that expires (URL ends in search id=xxxxxx)
    If you click on the 'threads started' it redirects you. Looks like me and Jeff1 got caught in it.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •